school computer facility in progress with perforated aluminium cable tray for wiring, lighting etc, in an X-configuration over work tables below

sketch of wood slat wall for rotating TV and recessed light tubes

room with a view, custom lime oak dining table and bench

Left: built wood wall with rotating TV, lighting and storage

cabinets behind

a single room apartment building to new office building with retail on ground floor.  perforated metal panels are added to the façade to filter the sunlight and glare. extensive structural reinforcement added to existing building structure.

Finalist in WAF World Architecture Festival's World Interior of the Year 2017 in Berlin: ARTSUPERMARKET gallery in Hong Kong's Soho

Finalist in WAF World Architecture Festival's World Interior of the Year 2017 in Berlin: ARTSUPERMARKET gallery in Hong Kong's Soho. new ceiling track and display panel system provides changeable flexible installations and track lighting that moves with the panels

wood pavilion with curve-profiled sliding doors to filter out strong west sun in the summer and let light in during the winter, the curve profile is determined from studying light diagrams of the seasons

Nike flagship store's ramped up entry as a reference to 'stadiums' where concrete tunnels lead to the field, Hong Kong

 pavilion with Japanese-inspired garden of pebbles and moss, Hong Kong

school library with custom tables for individual or group learning, Hong Kong

Offices for BDA China Ltd, Beijing - Reception

kindergarten aviary and playground, Hong Kong

 BDA China Ltd, Beijing - Co-Working Space

Houses on Fuxing Lu, Shanghai

simple gridded wall with uplighting creates dramatic light and shadow backdrop for women's clothing store Maxima, Chicago

M_House, Macao

 

Our work begins with drawing

 

   House on an island, Hong Kong

 

House with a zinc bar and and open kitchen and dining, with a view of southside in Hong Kong